1.Meslek Paneli

Maya Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerinin hedef belirleme ve kariyer geleceklerine  yön vermek amacıyla 13 Nisan Perşmebe I.Meslek Paneli gerçekleştirildi. Farklı meslek gruplarından velilerimizin kişisel mesleki deneyimlerini paylaştıkalrı etkinlikte  öğrencilerimiz merak ettikleri soruların cevaplarını buldu. Azim, sabır ve kararlılık ile ilgi duydukları her  alanda başarılı olacakları inancıyla Maya’ lı gençler kıymetli misafirlerimizi ilgiyle dinledi. Bugünün doktor, mimar, mühendis, eczacı ve diş hekimleri geleceğin elinden tutacak gençlere seslendi. Değerli katkılarından dolayı bizlerle birlikte olan Sayın Zafer Arıcan, Sayın Derya Yiğit, Sayın İrem Hamzaoğlu, Sayın Seyhan Zeray, Sayın Hüseyin Kösegil, Sayın Canan Zencirci, Sayın Gürcan Aslan,Sayın  Ayşenur Yücel, Sayın Oğuz Işık, Sayın İnci Şanal, Sayın Ceren Özerdem’ e teşekkür ediyoruz.