​MintiCity Okulumuzda

Okulumuzda Almanca derslerini desteklemek amacıyla kullandığımız, internet tabanlı interaktif öğrenme portalımız “MintiCity “ nin tanıtım ekibi ve portalın “Minti” karakteri 18 Nisan 2017 Salı Günü, okulumuz konferans salonunda çeşitli etkinliklerle 4., 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Bir dilin yaşanılarak öğrenileceği prensibinden yola çıkarak düzenlenen bu eğlenceli etkinlikte öğrencilerimizin farklı aktivitelerle Almanca dilini kullanmaları ve sınıf içerisinde öğrendikleri kalıpları pekiştirmeleri hedeflendi.
Minti karakteri ile tanışmanın ardından, MintiCity portalını aktif olarak kullanan ilk üç öğrenciye ödülleri verildi.
Ödül töreni sonrasında öğrencilerimiz için “Almanca Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” düzenlendi. Kazanan grubun tüm öğrencilerine MintiCity’de kullanabilecekleri 50.000, ikinci gruba ise 25.000 Mintos ödül puan aktarıldı.
Öğrencilerimizin büyük keyif alarak katıldığı bu etkinlik hep beraber söylenen Almanca şarkılarla son buldu