8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS TANITIMI VE MOTİVASYON BULUŞMASI

6.,7. ve 8. sınıflar Müdür Yardımcımız Sn. Şeref YARDIMOĞLU İncek Konferans Salonunda, 20 Eylül 2018 tarihinde Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) katılacak öğrencilerimizle bir araya geldi.
Öğrencilerimizin LGS ile ilgili düşünceleri, hissettikleri, yaşadıkları kaygı düzeyi ile ilgili sorular sorarak farkındalık yaratan Sayın YARDIMOĞLU, hem sınav kaygısını azaltmaya hem de hayat başarısını artırmaya yönelik önemli konularda ipuçları verdi.
40 dakika süren söyleşide, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirilen LGS sınavı ile ilgili detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı paylaşımda öğrencilerimizi bekleyen sınav enine boyuna masaya yatırıldı.
Öğrenci ve öğretmenlerimizin etkin katılımlarından dolayı teşekkür ediyor öğrencilerimizin katılacakları LGS Sınavında başarılar diliyoruz.

Eki