ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAFTA SONU HOBİ KURSLARIYLA İÇİNDEKİ SANATÇI YA DA SPORCUYLA TANIŞMA ZAMANI GELDİ

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAFTA SONU HOBİ KURSLARIYLA İÇİNDEKİ SANATÇI YA DA SPORCUYLA TANIŞMA ZAMANI GELDİ
Maya Okullarında öğrencilerimizin müzik, sanat ve spor vb. alanlarda gelişimlerini desteklemek, söz konusu alanlardaki beceri edinimlerini pekiştirmek amaçlarıyla düzenlenen hafta sonu hobi kursları başladı. Öğrencilerimiz ilgi, istek ve ihtiyaçlarına göre tercih ettikleri hobi kursu branşlarıyla buluşarak ilk derslerini gerçekleştirdiler. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının güz dönemi hobi kursları yüzme, piyano ve keman branşlarında 6 Ekim 2018 Cumartesi günü öğrencileriyle buluştu.
Öğrencilerin görsel, işitsel ve sözel yeteneklerini, karar alma ve iletişim becerileri ile takım çalışmalarına yatkınlıklarını artıran hobi kursları öğrencilerimizin yeni arkadaşlıklar yoluyla iletişim ve yeni bir çevrede var olma becerilerini de destekliyor.
İçindeki sanatçıyı ya da sporcuyu keşfederek ilgili alanlardaki deneyimlerini artırmak ve o alanla ilgili potansiyellerini performansa dönüştürmek isteyen Mayalı Çocuklarımız hafta sonu hobi kurslarında yeteneklerini alanında uzman öğretmenlerin rehberliğinde geliştirme yolculuklarına başladılar.

09
Eki
2018