HAYVAN BARINAĞI ZİYARETİMİZ

Maya Okulları Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerimiz ‘Çorbadaki Tuzumuz’ etkinlikleri kapsamında “Hayatı paylaştığımız her canlıyı seviyoruz.” düşüncesinden hareketle 4 Ekim 2018 tarihinde “Hayvanları Koruma Günü” kapsamında “Mühye Çankaya Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Sosyal sorumluluk bilincinin korunarak gelişmesi ve bireyin yaşamının bütününe yayılması hedefiyle gerçekleştirdiğimiz ziyarette öğrencilerimiz okulda kermes düzenleyerek elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları da beraberlerinde götürdüler. Bireysel sorumluluklarının bilincinde olan, toplumsal aidiyetle beraber ortaya çıkan birlikte yaşam döngüsünün geliştirilmesinde “Bizim de çorbada tuzumuz olsun” diyerek, bu özel ziyareti gerçekleştiren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eki