KİTAP AYRACI YARIŞMASI 1.MİZ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Antalya Döşemealtı Erünal Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü tarafından, öğrencileri en iyi dostlarımız olan kitaplar üzerinde düşünmeye sevk etmek, okumaya özendirmek, düşüncelerini ve duygularını farklı şekillerde ifade etmeye imkân sağlamak, kitap dostu öğrencilerin yetişmesine katkı sağlayabilmek adına ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen “Ulusal Ayraç Tasarım” yarışmasına lise kategorisinde 347 eserin katılmış olup, öğrencimiz Damla GÜL lise kategorisinde 1. olmuştur. 11 Mayıs Cuma günü Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen ödül töreninde öğrencimize Robotik Eğitim Seti, katılım belgesi ve tasarladığı ayraçtan 100 adet bastırılarak hediye edilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.