MAYA’DA ÖĞRETMENLERİMİZLE ALIŞKANLIK DÖNGÜSÜ PAYLAŞIMLARI

Maya Okullarında Alışkanlık Döngüsü Çalışmaları 2016-2017 eğitim öğretim yılında başlamış olup bu eğitim öğretim yılında ivme kazanarak tüm sınıf seviyelerimizde devam etmektedir. Maya Okulları olarak kurulduğumuz yıldan bu yana hedeflediğimiz “Maya Öğrenci Profili” kapsamında beceri edinimine odaklı, yaşam becerileri ile donatılmış bireyler yetiştirme hususunda özenli çalışmalar yürütmekteyiz. Yaşam becerileri ediniminin bireyin tüm donanımlarına yön veren önemli bir pusula olduğuna inanılan Maya Okullarında 2017-2018 eğitim öğretim yılı II. dönem itibariyle alışkanlık döngüsü temaları sürecinde “Ses Alanları ve Sıraya Girme” becerileri tüm sınıflar düzeyinde çalışılmaya başlanmıştır. Bu bağlamda Maya Okulları Psikolojik Danışma ve Rehberlik Koordinatörümüz Sayın Gülcan Şirin tarafından; 21 Şubat 2018 Çarşamba günü konferans salonunda, tüm öğretmenlerimize Alışkanlık Döngüsü eğitimi gerçekleştirilmiştir. Okul paydaşlarının farkındalık kazandığı, ortak dil oluşturma ve sürece katkı sağlama fırsatı bulduğu bu eğitim için koordinatörümüze teşekkür ederiz.