ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ

Öğretmenler Günü, 25 Kasım Cumartesi Günü İncek ve Oran Yerleşkelerinde eğitim öğretime katkı veren tüm çalışanlar ve günün sahibi öğretmenler tarafından coşkuyla kutlandı.
Okul Kurucumuz Prof. Dr. Ziya SELÇUK öğretmenlerimizin bu özel gününde Maya Okulları olma gururu ve başarıları paylaşma mutluluğunu aktaran konuşması ile açılışı yaptı, Yönetim Kurulumuz tarafından Maya Okullarına emek vermiş çalışanlarımıza 10 ve 15. yıl plaketleri takdim edildi.
10 yılını tamamlayan çalışanlarımız
Fatih Dursun
Melike Bozkurt
Meral Gökkaya
Derya Deniz Dumlu
Büşra Özdemir Dülger
Şule Koçak
Nurdan Pekşen
Ve 15. Yılını tamamlayan
Figen Alpaslan
Anıl Eraç’a okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni ve tatlı başlangıçlar için logolu pastamızı kestik. #mayamızdasevgivar hastagi ile fotoğraflarımızı paylaştığımız geceye katılarak Maya Ailesinin gücüne güç katan tüm çalışan ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.