RIGHTTECH FOOD BAZAAR

Maya Okulları Anadolu Lisesi Future Problem Solving Kulübü öğrencilerimiz ‘Rightech’ adıyla teknolojinin bilinçli kullanılması ile ilgili yaptıkları projeye destek olmak amacıyla dün okulumuzda bir kermes düzenlediler.
Özellikle gelişim çağındaki çocukların teknolojiye
( bilgisayarlar, cep telefonları, tabletler) uzun saatler maruz kalmasının zararlarıyla gelişimi ve öğrenmeyi olumsuz etkilemesi , obezite ve saldırganlığa sebep olması , radyasyon emisyonu , eklem ve duruş bozuklukları vs. yol açtığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandığını vurgulayan öğrencilerimiz; kişinin teknolojiyi bilinçli kullanma konusunda farkındalığın arttırılmasını hedefliyor.
Rightech takımındaki öğrencilerimiz açtıkları sosyal medya hesapları üzerinden de teknolojinin doğru kullanımı hakkında arkadaşlarını ve ebeveynlerini bilgilendirici paylaşımlar yapmaktadır.
@rightechfpspi instagram sayfasını takip ederek destek olabilirsiniz.