OKUL MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ

MAYA OKULLARI ORAN KAMPÜSÜNDE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI.
KAZANAN DEMOKRASİ…….
‘’Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri ‘’ çalışmaları kapsamında 2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılı Maya Okulları Oran Kampüsü Öğrenci Meclis Başkanı ve üyeleri seçildi.
Okul meclisi seçimleri 2.sınıftan 8. sınıfa kadar her sınıftan bir sınıf temsilcisi seçilmesiyle başladı. 8.ve 7. sınıf, sınıf temsilcileri başkanlığında üç parti kuruldu.
MAYA ARKADAŞLIK VE DAYANIŞMA PARTİSİ – ARDA BULUT ve üyeleri
GELECEK FİKİRLER PARTİSİ- BERİL AKIN ve üyeleri
MAYA’NIN DEMOKRATİK PARTİSİ –TUĞRA UYANIK ve üyeleri
Adaylar propaganda çalışmalarını; sınıfları gezerek, konuşmalar ve afişlerle yaptılar. Ayrıca tören alanına kurulan stantlarda da partilerini tanıttılar.
30 Ekim 2017 Pazartesi günü tören alanında kapalı oylama usulü ile 1. ve 8. sınıf düzeyinde oylamalar demokratik bir platformda ve sağlıkla yürütüldü.
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Maya Okulları Oran Kampüsü ‘’Öğrenci Meclisi’’ seçimlerini
MAYA ARKADAŞLIK VE DAYANIŞMA PARTİSİ kazandı.
Okul kültürünün vazgeçilmezi olan kendini ifade etme hakkını en iyi şekilde kullanan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Öğrenci Meclisi Başkanı ve üyelerimizee çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

Eki