RAHMİ KOÇ MÜZESİ GEZİMİZ

RAHMİ KOÇ MÜZESİ GEZİSİ
Okul öncesi öğrencilerimizin, uygulanan etkinlik ve çalışmalar sırasında edindikleri kazanımları birebir gözlemlemeleri amacıyla 25 Ekim Çarşamba günü Rahmi Koç Oyuncak Müzesine inceleme gezisi yaptık.
Çocukların hareketlerine düzen getiren, zihinsel, bedensel ve psiko-sosyal gelişimlerine yardımcı olan, hayal güçlerini ve yaratıcı yeteneklerini geliştiren oyuncakları, temamız boyunca birçok etkinlik ve ders sürecinde inceleme fırsatı elde ettik.
Öğrencilerimiz, geçmişte annelerinin ve babalarının küçük yaşlarında oynamış oldukları oyuncakları gözlemleyerek günümüzde kendi kullandıkları oyuncaklarla karşılaştırdılar. Oyuncakların boyutlarını, kullanım şekillerini, yapıldıkları malzemeleri, renklerini vb. özelliklerini inceleme fırsatı elde ettiler. Oyuncakların büyülü dünyası ile gelişen algı dünyamızın yaratıcılıklarımıza iyi geldiği nice gezilerde buluşmaya devam etmek üzere müzeden ayrıldık.

Eki