The European Day of Languages

Her dilin kendine ait bir ritmi ve ruha sahip farklı elementleri ve aynı zamanda kendi içinde tanıdığı kültürel öğeleri var. “Her dil bir zenginliktir” sözünden yola çıkarak, Avrupa Konseyi’nin inisiyatifiyle 2001 yılından bu yana kutlanmakta olan “The European Day Of Languages/ Avrupa Diller Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimize Avrupa Dilleri ve Kültürleri’ni daha yakından tanımaları ve yabancı bir dilin hayatımızdaki yerinin önemini anlatan bir sunum yapıldı,sonrasında ise bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada birinci olan grubumuza günün anlam ve önemine uygun sürpriz hediyeler verildi. Etkinliğimiz, öğrencilerimizin büyük bir coşkuyla söyledikleri karaoke şarkılarla son buldu.

Eki