Avrupa Dil Günü Etkinlikleri

MAYA’DA AVRUPA DİL BAYRAMI COŞKUSU
28 Eylül 2017 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda, yabancı dillere meraklı ve yabancı dili öğrenmeye hevesli 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla ‘Avrupa Dil Bayramı’ coşkuyla kutlandı. Kültürler arası iletişimi güçlendirmek, küçük büyük herkesin farklı dillerle tanışmasını sağlamak ve dil eğitiminin önemini vurgulamak amacıyla “Avrupa Dil Bayramı” kutlamaları bu yıl da eğlenceli, yaratıcı, öğreten ve düşündüren, sorgulayan çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yabancı dillere karşı farkındalığının artması ve aynı zamanda hem bilgi edinip hem de eğlenmelerini sağlamak için hazırlanan kutlama programında emeği geçen tüm öğrenci ve İngilizce Zümre öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eki