7.Sınıf Öğrencilerimizin Münazara Turnuvası

“Teknoloji hayatımızın neredeyse vazgeçilmez bir parçası haline geldi. İnternete ulaşamadığımız zamanlarda adeta elimiz kolumuz tutmaz hale geliyor. Teknoloji denince aklımıza ilk gelen cep telefonları ve internet olsa da günlük yaşamımızı kolaylaştıran her an her yerde ihtiyaç duyduğumuz teknoloji hayatımızın her alanına nüfuz etti.  Teknolojiyi kullandığımız belki de artık kullanmak zorunda olduğumuz alanlardan biri de eğitim.  Bilgi çağında en hızlı gelişen kavram teknoloji olduğu için teknolojinin eğitimde aktif bir şekilde kullanılması da çok önem arz etmektedir.Peki teknolojiyi eğitimde neden kullanmalıyız? Kara tahta, tebeşir, kitap, defter yeterli değil mi?”

Son yıllarda herkes tarafından sıkça tartışılan bu konuyu bizler de masaya yatıralım dedik ve 7-A ve 7-B sınıflarından oluşan takımlarımızla çekişmeli bir münazara gerçekleştirdik. Okulumuz konferans salonunda düzenlenen münazaramıza 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz izleyici olarak katıldı. Konuşmacılarımız, kendilerini ifade etme ve topluluk önünde düşüncelerini etkili bir şekilde savunma becerilerini geliştirme fırsatı buldukları bu etkinlikte aynı zamanda hoşça vakit geçirdiler. Teknolojinin eğitime olumlu katkılarını savunan takımımız jüriden yüksek puan almayı başardı.

Tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.