MAYA Ailesi, Oran Yerleşkesinde 15.Mayalı Ekmek Günü ve Bahar Şenliğinde Buluştu

Maya ailesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 15’incisi gerçekleştirilen Mayalı Ekmek gününde buluştu.
07 Mayıs 2017 Pazar günü Maya Okulları Oran Yerleşkesinde bir araya gelen Maya ailesi öğrencileri ve çalışanları sabah saatlerinden itibaren bahçede pişen gözleme ve pişinin tadını çıkararak bahara hep birlikte “MERHABA” dedi. Öğrencilerimizin sunumuyla gerçekleştirilen Dünya Dansları, Ritmik Jimnastik, Halk Oyunları Step Aerobik gösterilerin yanında Çankaya Halk Eğitim Merkezi Öğretmenler Halk Dansları Topluluğunun sergilediği Rize ve Bursa yörelerine ait halk oyunlar keyifli saatler yaşattı. Dansın, eğlencenin, işitsel şölenin ve sporun eksik olmadığı günde Okul Bando Takımımızın keyifli sunumları tüm katılımcılarımızdan büyük alkış topladı.
Etkinliğimiz süresince emeği geçen tüm Maya Personeline, katılımları ile bizleri onurlandıran veli, öğrenci ve öğretmenlerimize bir aile olmanın gururunu tekrar yaşattıkları için teşekkür ederiz.