YENİDEN EBEVEYN OLMAK

‘’Yeniden Ebeveyn Olmak’’
Maya Okullarının öncü uygulamalarından biri olan 9 Tip Mizaç Modeli, velilerimize, Psikolog Özge ÜNAL tarafından 3 Kasım 2018 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan sunumla paylaşıldı.
‘’Yeniden Ebeveyn Olmak’’ başlıklı sunumda velilerimiz; mizaç, karakter, kişilik arasındaki farklar, bireyin kendi mizacını bilmesinin önemi, çocukların mizacına yönelik sağlıklı anne baba tutumları hakkında merak edilen noktalar aydınlatıldı.
‘’İyi bir ebeveyn miyiz? sorusunun cevabı katılımcı velilerimiz ile tartışılarak, mizacın sağlıklı bir birey olma, kendini tanıma konusunda nasıl bir yol haritası olduğu konusunda paylaşımlarda bulunuldu.
Kıymetli katkılarından dolayı Sayın Psikolog Özge ÜNAL ‘a ve katılımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkür ederiz.