ASLI İLE KEREM OYUNUMUZ

10. sınıf öğrencilerimizin 23 Şubat Cuma günü Aslı İle Kerem tiyatro oyununu toplum hizmeti çalışmaları kapsamında okulumuz öğrencileri ve velileri için sahneledi. Yaşayan değerlerimizi anmak ve geleneksel halk hikayelerimizi canlandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde misafirlerimiz, öğrencilerimizin sıcaklığı ve neşeli sahne sunumlarıyla bir ilki yaşadılar. Eski Türk geleneklerinden asker uğurlama, kına yakma, evlilik merasimi, kız isteme gibi farklı ananelerimizi oyunumuz içerisinde yeniden andık ve hatırlattık. Konuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki masumiyet ve içten kahkahaları; her şeyin ‘biz’ olduğumuz sürece taçlanabileceğini bir kez daha gösterdi. Atılan bazı küçük adımlar, aslında birileri için çok büyük… Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni oyunlarda buluşmak üzere diyoruz.