YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİK!

Maya Okulları; öğrencileri, öğretmen ve velileriyle beraber 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına anlamlı bir törenle “Merhaba!” dedi. Erken saatlerde okula gelerek okul zilinin çalmasını heyecanla bekleyen öğrencilerimiz güne açılış töreni ile başladı. Okul bando takımının eşliğinde coşkuyla söylenen İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürü Gamze ÖNEM yeni eğitim-öğretim yılı için duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdi. Okul Aile Birliği Başkanı Suat KARAİBRAHİMGİL velilerimiz adına öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle duygularını paylaştı. 8.sınıf öğrencilerimizden Azra Duru ERDEM okul öğrencileri adına, okula yeni başlayan öğrencilerimizi yüreklendirecek duygu dolu bir konuşma yaptı. Maya Marşı ve 10. Yıl Marşının hep birlikte coşkuyla söylenmesinin ardından öğrencilerimiz, öğrenmenin ilk şartlarından olan heves ve merak ile kendi geleceklerinin kurucusu olmak için sınıflarının yolunu tuttular.
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, eğitim kadromuza ve velilerimize huzurlu ve başarı dolu günler getirmesini diliyoruz.