YAZAR BULUŞMASI

İncek Yerleşkesi 7. sınıf öğrencilerimiz, 14 Kasım Salı günü, yazar Toprak Işık’la buluştu. Türkçe dersi kapsamında okudukları “Sıradana Övgü” kitabının yazarı Işık, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize mesleği, kitabı ve yazarlık anıları ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Sıradana Övgü ve yazarlık serüveni hakkında soruları cevaplayan yazar, söyleşinin ardından öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.
Maya Okulları İncek Yerleşkesi olarak, öğrencilerimizin kitap okuma faaliyetlerinin yaşam boyu sürmesi beklenen bir alışkanlık olması ve hayatlarının bir parçası haline getirmeleri hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, Yazar Toprak Işık’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.