Türk Beyin Takımı Okulumuzda

“Çabuk öğrenmede geleceğin metodu akıl oyunlarıdır.” Bu çerçevede öğrencilerimizde kazandırmaya çalıştığımız akıl yürütme, problem çözme, strateji geliştirme, konsantrasyon ve dikkat, eleştirel ve yaratıcı düşünme, karar verme gibi becerilerinin edinilmesinde akıl oyunlarının katkısı büyüktür. 1992 yılından itibaren akıl oyunları üzerine bir çok çalışma, yarışma ve turnuvalar düzenleyen Türk Beyin Takımı 3 – 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında Maya Okulları Oran Yerleşkesinde 2. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizle eğlenceli akıl oyunları istasyon çalışması gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimizin büyük ilgi ve heyecanıyla akıl oyunlarıyla dolu üç gün geçirilmiştir. Türk Beyin Takımı ve matematik zümremize bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz.