Sallanan Baykuşlar

İncek Maya Okulları, Çekirdek Sınıfı velilerimizden Sayın Asu Özbilgin 05.04.2017 Çarşamba günü öğrencilerimiz için ‘Baykuş Oda Süsü’ etkinliği planladı. Etkinliğe öğrencilerimize keçeden kesilmiş olan kalıpları, bay baykuşlar için papyonları ve bayan baykuşlar için tül etekleri nasıl yapıştıracaklarını anlatarak başlayan velimiz, sonrasında malzemeleri öğrencilerimizin becerikli ellerine bıraktı. Sırasıyla malzemelerini yerleştirip yapıştıran Çekirdeklerimiz baykuşlarını oluşturdular.

Velimizin yardımı ile nazar boncukları ve ipleri eklendikten sonra baykuş süsler evlerindeki yerlere asılmak için hazır hale geldi. Bu eğlenceli ve öğretici etkinlik için Velimiz Asu Özbilgin’e teşekkür ederiz.