PTT GEZİSİ/MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞMAYA

Oran Yerleşkesi Okul Öncesi öğrencilerimiz pro – sosyal becerilerin desteklenmesi yönünde sabır göstermek/sebat etmek, başkalarını mutlu etmek, kendi heyecan ve mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşmak amacıyla 26 Aralık Salı günü Keklikpınarı PTT şubesi gezisine gittiler. Mutlulukla ve yeni güzelliklerle karşılamaya hazırlandıkları 2018 yılı için, kartpostalların üzerine kendi elleriyle yaptıkları resimleri Maya Okulları İncek Yerleşkesindeki okul öncesi arkadaşlarına göndererek duygu ve düşüncelerini paylaşmanın heyecanını yaşadılar. Aynı şekilde İncek Yerleşkesindeki arkadaşlarının onlar için hazırlayıp gönderdikleri kartpostalları bekleyerek sebat göstermenin ne kadar önemli olduğunu, bekleyip sabretmenin sonucunda yaşadıkları bu güzel deneyimin heyecanını hep birlikte yaşadılar.