Oyun ve Oyuncak Teması

Tematik Öğrenme yaklaşımına dayalı olarak devam ettirilen çalışmalarda Ana Sınıfı öğrencilerimiz “Oyun ve Oyuncak” temasını ele aldılar. Temamız kapsamında öğrencilerimiz; okul öncesi     amaç – kazanımlarından yola çıkılarak Türkçe Dil Etkinlikleri, Matematik, Dikkat Çalışması, İngilizce, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Müzik, Drama, Bilişim Teknolojileri ve BSÇ derslerine yönelik disiplinler arası birliktelik, paylaşma, yardımlaşma, üretme, tasarlama, işbirliği, grup etkinlikleri alanlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirirken atık materyallerle de kendi oyuncaklarını tasarladılar.

Temamız kapsamında ana sınıfı öğrencilerimiz, Sınıf ve Beden  Öğretmenleri liderliğinde geleneksel çocuk oyunlarını öğrendiler.