Çekirdek sınıfında aile katılım etkinlikleri başladı

İncek Maya Okulları, Çekirdek sınıfı velilerimizden Sayın Beste SUN 14 Şubat Çarşamba
günü öğrencilerimizle eğlenceli bir ‘Çerçeve oluşturup süsleme’ etkinliği
gerçekleştirdi. Öğrencilerimize çerçevelerini hangi malzemeleri kullanarak ve hangi aşamaları izleyerek oluşturabileceklerini anlatarak etkinliğe başlayan velimiz, öncelikle öğrencilerimizin her birine 4 adet ahşap çubuk dağıtarak kare oluşturmalarını istedi. Daha sonra ahşap çubuklardan oluşturulan kareler, çubukların uç kısımlarından yapıştırılarak sağlamlaştırıldı. Velimiz çeşitli karakterlerinden, sembollerden ve renklerden oluşan yapışkanlı etiketleri, renkli ve simli bantları çekirdeklerimizin istekleri doğrultusunda seçmesini sağlayarak, çerçevelerini süsleme işlemini başlattı. Çerçevelerini süsleyecekleri malzemeleri özenle seçen öğrencilerimiz, çerçevelerinin kenarlarına ekleyerek süsleme işlemini tamamladılar. Son olarak renkli ve desenli evalardan dilediklerini seçen Çekirdeklerimiz çerçevelerinin arka fonunu oluşturarak ürünlerini hazır hale getirdiler. Bu keyifli etkinlik sayesinde öğrencilerimiz hem küçük kaslarını çalıştırdılar hem de kendi tasarım çerçevelerini oluşturup, evde sergileyecek olmanın mutluluğunu yaşadılar. Velimiz Beste SUN’a bu keyifli ve öğretici etkinlik için teşekkür ederiz.

Şub