OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL VE YENİ DÖNEM SEÇİM TOPLANTISI

MAYA OKULLARI İNCEK YERLEŞKESİ İLKOKUL ORTAOKUL OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL VE YENİ DÖNEM SEÇİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11 Ekim 2017 Çarşamba günü 17.00 da okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği olağan genel kurul ve yeni dönem seçim toplantısı gerçekleştirildi. Veli ve öğretmenlerimizin yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleşen toplantı okul müdürümüzü Sayın Fatma Hanlı’nın açılış konuşması ile başladı. Sayın HANLI konuşmasında okul aile birliği seçim ve olağan genel kurul toplantılarının okul toplumu için önemli buluşmalardan biri olduğunu belirtti. Önemi adında vurgulanan bu toplantının okul ile aileler arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veliler ile okul arasındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Okul toplumunun önemli paydaşlarından olan ve bu yıla kadar nitelikli, verimli ve özenli çalışmalar yürüterek okulumuz bünyesinde yürütülen tüm süreçlere güç katan tüm geçmiş dönem birlik üyelerine teşekkürlerini iletti. Takiben 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özgü ÖZKÖSE Erdoğan’ın konuşmalarıyla devam eden toplantıda seçim sürecini yürütecek divan kurulunun belirlenmesinin ardından yönetim kurulunun 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılı faaliyet raporu sunuldu. 2016- 2017 Eğitim öğretim yılı okul aile birliği yönetim kurulu çalışmalarının yönetmeliğe uygunluğunu belirten denetim kurulu raporu ibra oylamasıyla devam eden toplantının ilk oturumu okul yönetiminin eski dönem birlik üyelerine teşekkürlerini ifade eden çiçek takdimi ile tamamlandı.
Toplantının ikinci oturumunda 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Oy çokluğu ile yeni dönem birlik üyeleri belirlendi. Seçim sonuçlarına göre yeni dönem okul aile birliği yönetim kurulu asil üyeleri olan Sayın Özgü ÖZKÖSE ERDOĞAN, Sayın Ceyda VURAL, , Sayın Eylem AYDOĞAN, Sayın Yeşim DİRİM, Sayın Hanze GÜRKAŞ; yönetim kurulu yedek üyeleri olan Sayın Gamze GÖL AKSU, Sayın Aslı ŞAHİN SERİN, Sayın Berat KURU, Sayın Elif ACAR KARAKAŞ ve Sayın Sevda ERTÜRK ve Denetim Kurulu Üyesi Sayın Feza ÜLGER’ i tebrik ediyor, birlikte gerçekleştirilecek etkili ve amacına ulaşan çalışmalar için şimdiden heyecanlanıyor ve 2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu’na çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Eki