Öğrencilerimiz Üretiyor

Anasınıfı yaş grubumuz birinci dönem boyunca kazanmış oldukları çevre bilinci, çevreye duyarlılık ve geri dönüşümün önemi ile ilgili öğrendiklerini hayata geçirmek için oyuncak üretimi etkinliği gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz “Geri Dönüşüm” projesi kapsamında evlerinde biriktirdikleri atık materyalleri sınıflarına getirdiler.

“Her şey çöp değildir.” başlığından yola çıkılarak, geri dönüşümü yapılabilecek atık materyaller (kağıt, metal, plastik, cam, pil, atık yağ vb.) üzerine farkındalık geliştirdiler.

Minik parmaklar, interaktif ortam üzerinde konu ile ilgili videolar izleyerek geri dönüşümün doğamıza kazandıkları hakkında bilgiler edindi ve atık materyallerle tema konumuz olan “Oyuncaklar”ı oluşturmak için hayallerini hayata geçirdiler.