MÜNAZARA LİGİ 2.ETAP

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, Münazara Ligi 2. etapta sahnedeki yerlerini alarak münazara becerilerini konuşturdular. 10. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz ‘Münazara Ligi’nde” gruplarımız ‘Güzellik yarışmaları kaldırılmamalıdır (Kaldırılmalıdır-muhalefet)’ konusunu tartıştılar. Özgüveni yüksek, yenilikçi, geleceğin lideri olabilecek ve özgünlük yaratabilecek öğrenciler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Güzellik yarışmalları kaldırılmamalıdır tezi ile yarışmayı kazanan takımımızı (Tara Duru Demireğen, Lal Şevval Erol, Yaren Buse Sarıtoprak, Gökçe Barın) yürekten kutluyor, bu yarışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.