Miss. Daphane’s Story Teling

Oran Yerleşkesi Okul Öncesi öğrencilerimiz 4 – 5 Ocak tarihlerinde; “Miss. Daphane’s Story Teling” isimli etkinliğe katıldı. Katıldıkları etkinlikte, farklı kültürleri, farklı konuşma dillerinin iletişim noktasındaki önemi ve yabancı dil derslerinde edindikleri becerileri deneyimleme fırsatı yakaladılar.
Masalların çocukların dünyalarına sağladığı katkıların bazıları; çocuklarımızın hayal güçlerini desteklemek, yaratıcı düşünme becerilerini güçlendirmek, problem çözme ve empati kurma becerilerini yönlendirmektir. Bu nedenle masalları çocuklarımızın hayatından eksik etmemek adına “Miss. Daphane’s Story Teling” isimli İngilizce masal anlatımı etkinliğimiz çocuklarımızın coşkulu katılımıyla gerçekleştirildi. Anlatımı kadar etkili görsel içeriğe sahip materyallerle zenginleştirilen masalımızı öğrencilerimiz büyük bir keyifle dinleyerek arkadaşlarıyla birlikte oldukça eğlenceli zaman geçirdiler.
Öğrencilerimize bu güzel günü yaşatan, onların renkli hayal dünyalarına yenilerini ekleyen ve yabancı dilin kazanımı noktasına farklı deneyimler sunan Miss.Daphane’ye çok teşekkür ederiz.

Oca