MAYA OKULLARI 16. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ TÖRENİ COŞKUYLA KUTLANDI

MAYA OKULLARI 16. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA TÖENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
25 Ekim 2017 Çarşamba saat 09.00 da Maya Okulları İncek Yerleşkesi tonoz/tören alanında tüm öğretim, yönetim kadromuz ve öğrencilerimiz Mayalı olmanın gururunu yaşamak ve yaşatmak için bir araya geldi.
Maya Okullarının 16. Kuruluş yıldönümü kutlama programı İlkokul-Ortaokul Müdürü Sayın Fatma HANLI’nın konuşmasıyla başladı. Konuşmasında her 25 Ekim’de Maya Çatısı altında toplanan Maya Ailesinin bir ferdi olmanın heyecan ve gururunu yaşadığını belirten okul müdürü, 16 yıllık köklü geçmişi, güçlü akademik programı, çok yönlü sosyal aktiviteleri, bireylerin bütüncül gelişimi merkezli çalışmaları, güçlü öğretim kadrosu ve özverili çalışanlarıyla kurulduğu yıldan bu yanan eğitimin mayası olma yolunda kararlılıkla ilerleyen Maya Okullarının her bir ferdine teşekkürlerini sundu. Her 25 Ekim’de Mayalı olmanın ayrıcalığını yan yana, omuz omuza ve çoğalarak yaşamanın haklı gururunu paylaştı. 2002 yılı itibarıyla Maya Ailesinin temellerini atan başta okul kurucumuz Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK’a ve yönetim kuruluna bu mutlu çatıyı kurduğu için şükranlarını sundu. Kurulduğu yıldan bu yana yazdığı başarı hikayelerine her yıl yenilerini ekleyen, kuruluşundaki temel ilkeler doğrultusunda her daim yenilik ve gelişmelerin öncüsü olan, Atatürk ilke ve inkılapları ilke cumhuriyetin aydınlığında yol alan, ulusal ve evrensel değerleri benimseyip yaşatan Maya Okullarının nice kuruluş yıl dönümlerinde bir arada olma dileklerini iletti. Nitelikli insan yetiştirme sevdamızın 16. yıl coşkusu Maya Okulları 16. Yılına özel bestelenen şarkı ve yazılan şiirlerin okunması ile devam etti. Okul korosundaki öğrencilerin yüreklerinden seslerine taşınarak tören alanını saran Maya coşkusu töreni taçlandırırken 16. Yıl pasta kesimi ve sınıflar bazında yapılan Atatürk ve Maya kolajı oluşturma etkinlikleri ile Mayalı olmanın haklı gururunu yaşandı.
Mayamızın tuttuğunu ve büyüdüğünü müjdeleyen nice 25 Ekimlerde buluşmak dileğiyle kuruluş yıl dönümü töreninde emeği geçen tüm Maya Ailesine teşekkür ederiz..

Eki