MAYA’ DA İLK ZİL

Maya Okulları’ nda ilk zil çaldı. Minik Mayalılarımızın okula uyum programı kapsamında yeniden koridorlarımız şenlendi. Gelişleriyle okulumuzu anlamlandıran öğrencilerimiz 12 Eylül Çarşamba eğitim- öğretim programına başladı. Okul açılış töreninde öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Okul Müdürü Anıl ERAÇ yeniden birlikte olmanın heyecanı ile öğrenme ve keşfetme yolculuğunda birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öğrencilere ‘ çok eğlenin, çok öğrenin’, öğretmenlere ‘ son söz sizindir, şüphesiz ki sahip olduğunuz yetkinliğiniz ve güçlü kişiliklerinizle öğrencilerimiz size emanettir.’ , velilere ‘ emanetiniz ehline teslimdir, içiniz rahat olsun.’ mesajlarıyla Mayalılar yeni döneme başladı. Öğrencilerimize ilk gün ‘Maya’ da Günlük Yaşam’ sunumu sınıf öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirildi. Maya Okulları olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılara birlikte tanıklık edeceğimiz muhteşem bir yıl olmasını diliyoruz.

Eki