MAYA Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Maya Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri 4 yıllık lise programının ardından Maya Okulları İncek Yerleşkesinde gerçekleştirilen muhteşem bir törenle mezuniyet sevincini yaşadılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde öğrencilerimizin heyecan ve coşkuları görülmeye değerdi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Maya Okulları Kurucusu Ziya SELÇUK, Prof. Dr., Anadolu Lisesi Müdürü Anıl Eraç, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gökçe Ece Er ve Tarih Öğretmeni Sevilay Özen öğrencilere seslendi. Okul Birincisi Doğa Çelik Onur Kütüğüne ilk plakayı çakan öğrenci olarak duygularını paylaştı ve Maya Okullarından mezun olmanın sorumluluğunun farkında olduğunu iletti.
Ana sınıfından itibaren Maya Okulları öğrencisi olan ve 13 yıllık bir dönemi geride bırakan öğrencilerimiz, hayatlarında açılacak yeni sayfada Maya Okulları ile bağlarının hiç bir zaman kopmayacağını ifade ettiler.
Yerleşke bahçesinde Türk Gençliğinin Ata’ya cevabını seslendiren mezunlar keplerini havaya atarak yeni bir başlangıç için hazır olduklarını gösterdiler.