Lise Öğrencilerimizden İlkokul Öğrencilerimize “Külkedisi” ve “Kırmızı Başlıklı Kız”

Maya Okulları Oran Yerleşkesinde 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılında da Tematik Öğrenme yaklaşımına dayalı olarak devam ettirilen çalışmalarda 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz “Masal” temasını ele aldılar.
Öğrencilerimiz, tema çalışmaları kapsamında “Külkedisi” ve “Kırmızı Başlıklı Kız” isimli tiyatroları izlediler. İncek Maya Anadolu Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin “Toplum Hizmeti Çalışmaları” kapsamında hazırladıkları ve sergiledikleri oyun, 05 Mayıs 2017 Cuma günü okulumuzda sahne aldı.
Lise öğrencilerimiz dünyaca ünlü “Külkedisi” ve “Kırmızı Başlıklı Kız” masallarını kendi kalemlerinden uyarlayarak farklı bir yorumla sahnede performanslarını sergiledi. Masallara getirdikleri farklı yorumlarıyla öğrencilerimizle geçirdikleri keyifli birliktelik için lise öğrencilerimize teşekkür ederiz.