INGED Drama Festivalinden Maya’ya Ödül Yağmuru

6 Mayıs 2017 Cumartesi günü bu yıl 19.su Zafer Kolejinde düzenlenen INGED Drama Festivali’ne okulumuz English Teen Drama Club üyesi öğrencilerimiz katıldı.

Maya Okulları öğrencileri uzun soluklu ve heyecanlı çalışmalarının ardından ‘Pygmalion’ İngiliz dönem oyunuyla “en iyi oyun ÜÇÜNCÜLÜK” ödülüne layık görüldüler.  On farklı özel okulun katılımıyla gerçekleşen heyecan dolu günde, okulumuz öğrencilerinden;

Esmanur Çakır “en iyi aktris İKİNCİLİK” ve’ EN İYİ TELAFFUZA SAHİP OYUNCULUK’ ödülüne,

Marcos Tunç Güleryüz  ‘en iyi aktör BİRİNCİLİK’ ödülüne ve

öğrencilerimize liderlik eden öğretmenlerimiz Miray Özer, Seth Anderson, Gizem Oyguç ve Ezgi Selçuk Arıcan “EN İYİ KOÇ ÖĞRETMENLER” ödüllerine layık görüldü.

İngilizce dersinin, dersin dışındaki etkinlikler ve dramalarla daha anlamlı ve kalıcı olduğu inancından yol çıkarak, çocuklarımızda unutulmayacak anılar bırakmamanın mutluluğunu yaşıyor, okulumuzu en iyi şekilde temsil eden tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.