İlkokul Genel Veli Toplantısı

Nitelikli bir eğitim-öğretim sürecinde okulun ailelerle iletişimi ve işbirliği çok önemli bir yer tutmaktadır. Okul – öğretmen–aile işbirliği ile ailelerin okulla sağlıklı ve uyumlu ilişkiler kurmasına yardım eden genel veli toplantıları İncek Maya Okulları İncek Yerleşkesi 2.-3.-4. sınıflar için 23 Eylül 2017 tarihinde, 1. sınıflar içinse 30 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Genel veli toplantılarının ilk oturumlarında anne-babalara sınıf öğretmenlerimiz tarafından “Maya’nın Eğitim-Öğretim Felsefesi” ve “Maya’da Günlük Yaşam” konularında detaylı bilgiler aktarıldı. İkinci oturumda velilerimiz branş öğretmenlerimizle tanıştılar ve branş öğretmenlerimiz yıl boyunca kendi branşlarıyla ilgili yapacakları akademik kazanım süreçleri hakkında velilerimizle bilgi paylaşımında bulundu.
Okul- aile ve öğretmenler arasında iş birliğini gerçekleştirmek, okulumuzun eğitim felsefesine hakim olmak, velilerimizi etkin bir şekilde eğitim hizmetlerine katmak üzere yapılan veli toplantılarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve yüksek katılımdan dolayı tüm velilerimize ve özenli çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
Sağlıklı, huzurlu, başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileklerimizle…

Eki