European Day of Languages

Her dilin kendine ait bir ritmi ve ruha sahip farklı elementleri ve aynı zamanda kendi içinde tanıdığı kültürel öğeleri vardır. “Her dil bir zenginliktir” sözünden yola çıkarak, Avrupa Konseyi’nin girişimiyle 2001 yılından bu yana kutlanmakta olan “The European Day Of Languages / Avrupa Diller Günü okulumuzda öğrencilerimizin kapsamlı bilgi sahibi olmalarını ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamak amacıyla Mayalı 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla ‘Avrupa Dil Bayramı’ 5 Ekim 2018 Cuma günü okulumuz konferans salonunda çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Kültürlerarası iletişimi güçlendirmek, küçük büyük herkesin farklı dillerle tanışmasını sağlamak ve dil eğitiminin önemini vurgulamak amacıyla “Avrupa Dil Bayramı” kutlamaları bu yıl da Dost Diller Zümresinin hazırladığı eğlenceli, yaratıcı, öğreten ve düşündüren, sorgulayan, merak uyandıran çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve sunumlar eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin yabancı dillere karşı farkındalığının artması ve aynı zamanda hem bilgi edinip hem de eğlenmelerini sağlamak için hazırlanmış etkinliğimiz her yıl farklı kazanımlarla sürmeye devam edecektir.

Eki