DÜNYAYI ANLAMAK

Maya Okulları Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri 30 Ekim 2017 Cumartesi günü Arte Scıenza Sertifika Programı Kişisel Gelişim seminerleri kapsamında Prof. Dr. Necati Cemaloğlu tarafından ‘Kültürler Arası Etkileşim ‘ eğitimi aldı. Farklı başarı hikayelerinden örneklerin yer aldığı eğitimde Maya’ lı gençlere hedef belirlemenin önem ve gerekliliği hatırlatıldı. Sayın Cemaloğlu Kültürler Arası Farkları kendi yaşam deneyimlerinden örnekler vererek paylaştı. Üniversite sınavına hazırlık sürecinde olan gençler Mayalı olmanın ayrıcalığını bir kez daha hissetti. Değerli paylaşımlarından dolayı Değerli Hocamız Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’ na teşekkür ediyor; katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eki