DAHİLER KULÜBÜ 4 YAŞ ETKİNLİĞİ

Dahiler Kulübü Kurucuları, Maya Okulları İncek yerleşkesi okul öncesi 4 yaş gruplarını 11 Ekim Çarşamba günü ziyaret ederek, öğrencilerimizle farklılaştırılmış eğitim içerikleriyle verimli ve keyifli zaman geçirdiler. Öğrencilerimize kitap okuyarak onları Yağmur Deniz’in hayal dünyasında bir yolculuğa çıkaran Dahiler Kulübü, daha sonra öğrencilerimize “Birim küpleri” tanıttılar. Birim küplerinin renklerini ve boyutlarını inceleyen öğrencilerimiz önce birim küplerle iki boyutlu örneği verilen şekli üç boyutlu biçimde oluşturdular. Sonra da birim küpleri kullanarak grup çalışması ile farklı bir nesne tasarladılar. Birim küplerle, robot, kule, ev, okul tasarlayarak özgün ürünler oluşturan Tohum ve Çekirdek sınıflarındaki miniklerimiz keyifle etkinliğe katılım gösterdiler. Grup çalışması tamamladıktan sonra tüm öğrencilerimiz, oluşturdukları özgün ürünleri de kullandıkları, kısa süreli belleği ve dikkat etme becerisini kuvvetlendirici bir oyun oynayarak Dahiler Kulübü ile yaptıkları etkinliklerini tamamladılar.
Öğrencilerimizin yaratıcı ve sorgulayıcı düşünmelerinde farklı bir kapı aralayan, onların özgün ürünler ortaya koymalarındaki cesaretten yola çıkarak etkinlikten keyif almalarını sağlayan Dahiler Kulübü’ne teşekkürlerimiz sunarız.

Eki