Cambridge Sınavları Yapıldı

İngilitere’deki Cambridge Üniversitesi tarafından düzenlenen,uluslararası geçerliliği olan ve 130 farklı ülkede 2700 merkez tarafından uygulanan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği İngilizce sınavları  13 Mayıs Cumartesi günü Oran ve İncek Yerleşkelerimizde eş zamanlı uygulandı.

Maya Okullarında okuyan tüm öğrenciler Cambridge Young Learners’ Examinations sınavına girme hakkına sahip, ilkokul ve öğrencilerimiz sınıf düzeylerine göre Starters, Movers, Flyers, KET ve PET sınavlarına katıldı.
Eylül ayında sonuçlarının birer sertifika ile duyurulacağı iki aşamalı sınavlarda öğrencilerimiz İngilizce eğitiminin dört temel becerisi olan dinleme, okuma, yazma ve konuşma bölümlerini kapsayan  eğlenceli ve motive edici bir sınavla İngilizce seviyelerini ölçme imkanı buldu.