ANADOLU LİSESİ OKUL BOYUYOR

Arte-Scıenza Sertifika Programı ‘Çorbadaki Tuzumuz’ etkinlikleri kapsamında Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz toplum hizmeti çalışmalarının ilkini gerçekleştirdi.
22 Eylül Cumartesi günü, Ankara- Gölbaşı- Yurtbeyi İlköğretim Okuluna giden öğretmen ve öğrencilerimiz, okulu temizledi ve resimlerle boyama çalışması yaptı. Öğrencilerimiz gün boyu boyama ve tadilat çalışmalarında gönüllü olarak işbirliği içinde çalıştı. İlköğretim öğrencilerinin kullandığı derslikler eğitim ve öğretime hazır hale getirildi. Toplum hizmeti çalışmaları kapsamında bir arada çalışan öğretmen ve öğrencilerimiz ortak bir hedef doğrultusunda hareket etmenin keyfini yaşadı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize; katkı ve yardımlarından dolayı değerli anne ve babalarımıza teşekkür ediyoruz.

Eki