ANA SINIFI ORYANTASYON PROGRAMI

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Maya Okulları’nda ana sınıflarına başlayacak öğrencilerimizin “ilk okul” günlerinde, okullarını ve sınıflarını tanımaları, öğretmen ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli etkinliklerle okul yaşamlarının ilk anılarını oluşturmaları amacıyla yapılandırılmış oryantasyon etkinliklerimizi gerçekleştirdik ve velilerimize yönelik bilgilendirme semineri düzenledik.
Öğrencilerimizin oryantasyon programı, giriş kapısında onlar için düzenlediğimiz eğlenceli bir karşılama, yaka kartlarının takdimi ve veli dosyalarının teslimi süreci ile devam etti. “Maya’da İlk Günüm” fotoğraflarını çektiren, el boyama standlarını ziyaret eden öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçiş yaptı. Miniklerimiz branş öğretmenleriyle buluştukları sınıflarında görsel boyama çalışmaları, müzikli drama etkinlikleri, sportif oyunlar gibi eğlenceli faaliyetlere katıldı. Velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz bilgilendirme seminerinde ise okul yöneticilerimiz ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimimiz, okul uygulamaları ve oryantasyon sürecindeki veli rolleri konulu sunumlarını gerçekleştirdi.
Öğrencilerimizi, “Maya” çatısı altında buluştukları ilk okul gününde gerçekleştirdikleri etkinlikler ve sergiledikleri etkili performanslarından dolayı tebrik ediyor, katılımları ve kıymetli emeklerinden dolayı veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
Tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı dileriz.
#MayaOkulları #anaokulu #oryantasyon #MayadaİlkGünüm
Ana sınıflarına başlayacak öğrencilerimizin Maya’daki ilk günü, oryantasyon programı kapsamındaki etkinliklerle geçti.