Ailem ve Ben Etkinliğinde Büyük Coşku

8 Ekim 2017 Pazar günü Maya Okulları İncek Yerleşkesi geleneksel sınıf günleri kapsamında 6. Sınıf öğrenci ve aileleri “Ailem ve Ben” etkinliği sabah 9.30 da yapılan kahvaltı ile başladı. Ardından birbirinden eğlenceli yarışmalarda performans sergilediler. Veli ve öğrencilerimiz eğlencenin, işbirliğinin ve rekabetin doyasıya yaşandığı çeşitli parkurlarda performans sergilediler. Öğrencilerimizin aileleri ve öğretmenleri ile birlikte takım olma, aidiyet ve işbirliği gibi önemli becerileri deneyimledikleri etkinlik,öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalardan oluşan serginin gezilmesi ve ödül töreninin gerçekleştirilmesi ile son buldu. Çeşitli alanlarda Madalyaların ve Maya Oscarlarının sahiplerine dağıtıldığı gün sonunda öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz etkinliğe katılmış olmanın coşkusu ve anlamlı anılarla okuldan ayrıldılar. Bu keyifli etkinliğe katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve velilerimize, katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eki