Ve Sahne Üçüncü Sınıf Öğrencilerimizin

3. sınıf öğrencilerimizin büyük bir heyecan, emek ve neşeyle hazırlandıkları “Fun With English” Geleneksel Günü 12 Ocak 2018 Cuma günü okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul-aile-öğrenci işbirliğinin anlamlı göstergelerinden olan geleneksel günümüz öğrencilerimizin o minik ellerinin sınırsız yaratıcılıkları ve spontanlıklarıyla birleşerek yaptıkları resimlerinden oluşan sergiyle başladı. Kokteyl eşliğinde resim sergimizi beğeni ve hayranlıkla gezen velilerimiz bir yandan da öğrencilerimizin hazırladıkları gösteriyi beklemenin heyecanını yaşadılar.
Bir İngilizce festival havasını yaşayabilmek için drama oyunlarının sergilendiği, masalların günümüze uyarlamalarının sahnelendiği, notaların bestelere ve sözlere dönüştüğü, basketbol şov performanslarının sergilendiği gösterimizde öğrencilerimiz izleyicilerden alkış aldı. Öğrencilerimiz, bugünün anısına kendi elleriyle yaptıkları küçük ama manevi değeri büyük hediyelerini ailelerine verdiler.
Sahnede birer yıldız olan öğrencilerimizi yeni yaşantılara yeni başarılara uğurlarken her zaman emeği geçen tüm öğretmenlerimize, böyle anlamlı bir günde hepimizin gözlerini sevinçten dolduran öğrencilerimize ve hep desteklerini hissettiğimiz, bizi hiçbir anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

 

20
Şub
2018