IGCSE DERSLERİ BAŞLIYOR

Maya Okulları Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri arasından seçilen öğrencilerimiz dünya insanı olma yolunda kendilerini yazı dilinde ifade etmelerine yönelik bir kurguyla Cambridge tarafından onaylanan International General Certificate Secondary Education ( IGCSE) uluslararası dil eğitim programına kabul edildi. IGCSE programı öğrenci velilerimiz okula davet edilerek program kendileriyle paylaşıldı.

Anadolu Lisemiz University of Cambridge tarafından akredite edilen IGCSE (International General Certificate of Secondary Education-Uluslararası Ortaöğretim Genel Sertifika Programı) okulu.
Cambridge IGCSE yeterliliği, dünya çapında önde gelen üniversiteler ve şirketlerce tanınır ve Cambridge adını taşıyan değerli bir başarı sertifikası olarak görülür. Öğrencilerimiz için dünya çapında fırsatlar sunar. Cambridge IGCSE English as a Second Language dersinden alınan iyi bir derece (C ve üzeri) İngilizce yeterliliğinin bir kanıtı olarak İngiltere’deki birçok üniversiteye giriş için kabul edilir. Amerika ve Kanada’nın önde gelen üniversiteleri Cambridge International AS ve A level isterken bazı Amerika ve Kanada kolej ve üniversiteleri 5 Cambridge IGCSE dersinden C ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir.

 

28
Eyl
2017