8.Sınıflarımızla Treasure Hunt (Hazine Avı) Etkinliği

8.Sınıf öğrencilerimizin her yıl düzenlenen geleneksel dil etkinliği olan Treasure Hunt diğer adıyla Hazine Avı,ekibimiz tarafından 26 Mayıs Perşembe günü Dikmen Vadisinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz gruplar halinde Dikmen Vadisinin farklı bölümlerine yerleştirilen zarfların içerisindeki birinci dönemin başından itibaren İngilizce derslerinde öğrendikleri kelimeleri ve konuları eğlenceli bir şekilde pekiştirme imkanı buldu. Öğrencilerimiz İngilizce yönergeleri ve ipuçlarını takip ederek hem çevre hakkında bilgiler edindiler hem de hedef noktasına ulaşmaya çalışırken gizli şifreyi araştırdılar. Bu hedef doğrultusunda öğrencilerimiz dil yeterliliklerini sosyal bir platformda aktif bir şekilde kullanma imkanı buldu. Bunun yanı sıra Dikmen Vadisindeki etkinliğimizin öncesinde ve sonrasında, öğrencilerimiz yemek yiyerek, bulundukları alanı keşfettiler.Farklı aktivitelere katılarak arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiler.  Bu zorlu ama bir o kadar da eğlenceli mücadelenin galiplerini kutluyor, yarışmamıza yüksek motivasyonla katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.