8. SINIFLAR MENTÖRLÜK TOPLANTISI

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 8. sınıflar mentörlük toplantısı 12 Ekim 2018 tarihinde 14.30-16.30 saatleri arasında gerçekleştirildi. Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği toplantımızda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, TC. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve İngilizce branş öğretmenlerimizin mentörlüğünü yaptığı öğrencilerimizin aileleri ile birlikte birebir görüşmeler yaparak öğrencilerimizin akademik, sosyal ve duyuşsal gelişim süreçlerini paylaştılar. LGS sınavına hazırlanan ve öğrencilerimizin birebir takibini sağlamak amacıyla oluşturulmuş mentörlük sisteminden oldukça memnun oldukları gözlenen velilerimize katılımlarından değerli öğretmenlerimize ise süreçteki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eki