DUBBİNG FEST

10 Mart 2018 tarihinde İzmir Gelişim Kolejinde gerçekleşen “Dubbing Fest” İngilizce seslendirme etkinliğine okulumuzu temsilen 7. sınıflarımızdan Zeynep Elif Gürsesli, Berkhan Doğan, Ayşe Ada Atasagun ve Gülce Poyraz, İngilizce öğretmenler Özge Tüzün Gönenç ile katılmışlardır. İki aşamalı gerçekleşen yarışma bölümünde öğrenciler önce kendi seçtikleri bir film karesini İngilizce kendi yazdıkları bir metin ve gerekli efektlerle seslendirmişlerdir. Bu performans sonrası yarı finale kalan öğrencilerimiz ikinci aşamada yarışma jürisi tarafında belirlenmiş bir filme uygun efektler ve İngilizce sözlerle seslendirme yapmış ve bu performansları sonucunda 26 okul arasından İKİNCİ olmayı başarmışlardır.
Takımımız aynı zamanda EN BAŞARILI ADAPTASYON ödülünü de kazanmışlardır.