OKULLAR ARASI STEP AEROBİK YARIŞMALARI

Okulumuzun Yıldız ve Küçük Step Aerobik Takımları, 28 Şubat günü Arena Spor Salonu’nda yapılan okullar arası müsabakada Ankara 2.’si olmuşlardır. Takımlarımız 30 Mart-1 Nisan tarihlerinde Sakarya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda okulumuzu ve Ankara’yı temsil etme hakkı kazanmışlardır. Küçük Step Aerobik Takımımız öğrencileri Nursu Karagöz, Ece Menderes, Begüm Güven, Asya Mutan, Melis Kaya, Elif Bade Kılıç, Nehir Karakurt, Yağmur Ölmez; Yıldız Step Aerobik Takımımız öğrencileri Öykü Göktaş, Irmak İnceoğlu, Beyda Deniz Gülek, Nehir Nas Aksoy, Duru Irmak, Nehir Çakın, Seçim Sude Güngör, Deren Karal, Bermal Çolak, İrem Pehlivan ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz S.Tuğba ÇIĞGIN’ı kutluyor; beden eğitimi zümremize destekleri için teşekkür ediyor ve takımlarımıza Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.