23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

ATA’NIN İZİNDEYİZ, GELECEĞİN GÜVENCESİYİZ!
Çocuklar insanlığın geleceğidir. Çocuklar; bugünün yarını, yarının umududur. Küçücük zihinlerinde kocaman yürekleri sayesinde yeni bir evren, masum bir dünya yaratan yarının sanatçıları, geleceğin bilim insanları, yüzyılın aydınlarıdır. Atamızın deyimiyle küçük hanımlar, küçük beylerce bu yıl da her yıl olduğu gibi Atatürk’ün çocuklara en büyük armağanı olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” birbirinden renkli ve anlam dolu etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan 2018 Pazartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından yapılan açılış konuşması ile devam etti. Okul Müdürü Gamze Önem’in kutlama mesajının ardından 4. Sınıf öğrencilerinden Defne KARAGÖZ duygu ve düşüncelerini töreni izleyenlerle paylaştı. Çocukların gününde çocukların hayallerini, coşkularını ve atasının izinden ilerleyen hedeflerini içten bir dille ifade ettiği konuşma büyük beğeni topladı. Çeşitli yörelerden halk oyunları gösterileri, step, dans ve ritmik jimnastik ve koronun hep bir ağızdan söylediği şarkılar ve marşlar ile coşkunun arttığı törende drama gösterileri ile günün anlam yoğunluğu dile getirildi. Tören, kutlamalarda görev olan tüm öğrenci ve öğretmenlerin koro ve bando eşliğinde hep bir ağızdan 10. Yıl marşını coşku ile söylemesiyle son buldu.
Büyüklerinden aldıkları meşaleyi bilimin ışığında geleceğe taşıyacaklarına tüm kalpleriyle söz veren ve izleyenlere büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimizi tebrik ederken bize bu bayramı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyoruz. Başta Türk çocukları olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun!