6.SINIFLAR GELENEKSEL GÜNÜ AİLEM VE BEN ETKİNLİĞİ

Öğrencilerimizin ve velilerimizin zihinlerinde tatlı bir tebessümle hatırlanacak bir anı bırakmak, ailelerimizi okul çatısı altında bir araya getirip etkileşimli kılabilmek üzere geleneksel 6. sınıflar “Ailem ve Ben ” etkinliği Maya OkullarI Oran yerleşkesinde 06 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. 6. Sınıf öğrenci ve velilerinin katılımıyla keyifli bir sabah kahvaltısıyla başlayan etkinlik, öğrencilerin ve ailelerin kıyasıya mücadelesiyle devam etti. Stratejileri oyunları, zeka ve güce dayalı oyunlarla ter döken yarışmacılar, fuaye alanında 6. Sınıf öğrencilerinin görsel sanatlar dersinde hazırladıkları ürünleri inceleyerek yorgunluklarını unuttular.
Birlik ve beraberliğin önemini bizlere bir kez daha gösteren bu etkinlikte bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan, her adımda bizden ve öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrıca bu unutulmaz yarışma ile dimağımızda muhteşem anılar bırakan 6. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.