1. SINIFLAR ORYANTASYON PROGRAMI

1. SINIFLARIN OKULA BAŞLAMA HEYECANI
Mutlu ve güçlü başlangıçların eğitim öğretim yaşamındaki anlamlı yansımalarına gönülden inanılan Maya Okulları İncek Yerleşkesinde 1. sınıflar için “ilk okul” günü heyecanı yaşandı. İlkokulun ilk yılı, okulun ilk günü, ilkokulun ilk arkadaşlıkları, ilkokul öğretmeni gibi pek çok ilki içinde barındıran oryantasyon gününde sıcacık gülüşleri ve gülen gözleriyle okulumuzu anlamlandıran öğrencilerimizle buluştuk. Her “ilk okul” gününde olduğu gibi yine yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni hedeflerin verdiği coşkulu duygularla 1. sınıflarımızı karşıladık.
16 Eylül 2017 Cumartesi günü 09:00 da öğrencilerimiz “Maya da İlk Günüm” fotoğraflarını çektirip el boyama standlarındaki eğlenceli faaliyetlere katıldılar. 1. sınıflarımız ilk derslerinde sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışmanın heyecan ve mutluluğunu yaşarken Müzik, Drama, İngilizce ve Beden Eğitimi branşlarında eğlenceli etkinliklere katıldılar. Velilerimiz okul yönetim ekibi tarafından “Mayada Günlük Yaşam” ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi uzmanları tarafından gerçekleştirilen “Oryantasyon Sürecinde Anne – Baba/ Veli Rolleri” konulu paylaşım seminerlerine katıldı. Etkinlik, açılış kokteyli ve sunumlarımızı takiben öğrencilerimiz “ilk okul” günü müzik ve drama etkinliklerine ait performanslarıyla sahne aldılar. Etkileyici performansları ile sahneyi dolduran ve izleyenleri büyüleyen miniklerimiz hafızalarındaki güzel anılarla okuldaki ilk günlerini tamamladı.
Okulumuz, biricik öğrencilerimizin sesleri, gülüşleri ve varlıkları, sevgili öğretmenlerimizin kıymetli emekleri ve sevgi dolu dokunuşları, kıymetli velilerimizin katkı ve katılımları ile anlam kazandı.
Öğrencilerimizin “ilk” okul gününün önemine yürekten inanan ve oryantasyon programını katkı ve destekleri ile taçlandıran sevgili öğretmenlerimize, katılımları için kıymetli velilerimize ve varlıkları ile programa anlam ve renk katan biricik öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Varlığınızla güç ve anlam kattığınız okulunuza ve Maya Çatısı altında geleceğe giden yolda mayalanma serüvenine hoş geldiniz sevgili çocuklarımız…